Искористете ги следните контакт информации доколку имате прашања, понуди или сугестии или пополнете ја формата за контакт:

ТД Макошпед АД Скопје
tel. 02/ 3171 - 011
fax. 02/ 3175 - 254
e-mail: info@makosped.com.mk

ЈЦС  Маџари Скопје
Татјана Митровска
e-mail: t.mitrovska@makosped.com.mk
mob. 070 - 275 - 505
tel. 02/2551- 506
fax. 02/2551- 509

ЈЦС Битола
Весна Петковска
e-mail: bitola5@makosped.com.mk
mob. 075 - 431 - 245
tel/fax: 047/ 268 - 204

Шпедиција и увоз – извоз
Маја Радуновиќ
e-mail: m.radunovic@makosped.com.mk
mob. 070 - 346 - 989
tel. 02/ 3175 - 579
fax. 02/ 3175 - 254

Лице за контакт со инвеститори
Стефан Станкоски
e-mail: stefan@makosped.com.mk
mob. 070 - 369 - 082

 

Ваша e-mail адреса:

Порака:


Пораката беше успешно испратена
Настана проблем при испраќањето на пораката. Ве молиме обидете се повторно!